Izbornik
Naslovnica Gradovi Čazma
Mladih hrvači s natjecanja se vraćaju s medaljama

Članovi Hrvačkog kluba Čazma nižu uspjehe

Hrvački klub Čazma
Foto: Čazma

Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju za starije dječake (U15) grčko-rimskim načinom, predstavnici Hrvačkog kluba Čazma, u kategoriji do 44 kilograma, ostvarili su odlične rezultate. Demian Kurtanjek osvojio je broncu, ostvarivši po dvije pobjede i dva poraza. Borni Dujakoviću postolje je izmaklo za dlaku i završio je na četvrtome mjestu.

Članovi Hrvačkog kluba Čazma u posljednje su vrijeme sudjelovali na više istaknutih natjecanja, demonstrirajući svoj talent, trud i rad. Primjerice, na Hrvatskom prvenstvu za kadete u Zagrebu, Klub je predstavljao Borna Furmek osvojivši vrijedno 7. mjesto. Na prestižnome Međunarodnome turniru "Zlatni pijetao" na kojem je nastupilo gotovo 400 natjecatelja iz 8 zemalja, uključujući respektabilne protivnike iz Moldavije i Rumunjske, natjecalo se 8 hrvača iz čazmanskoga kluba, a braća Demian i Dorian Kurtanjek donijeli su brončane medalje. Na Državnom prvenstvu Hrvatske za žene Ana Murlin je u kategoriji U-15 osvojila je 7. mjesto.

– Na Regionalnom prvenstvu za mlađe dječake i djevojčice nastupilo je naših 12 hrvača i hrvačica, bili su izuzetno hrabri i dominantni pa smo se tako okitili s 10 medalja. Zlata su osvojili Elena Dujaković, Nora Gašpert, Demian Kurtanjek i Borna Dujaković, dok su brončane medalje osvojili Ivano Furmek, Rafael Matešin, Raul Tešić, Ana Murlin, Maja Marija Kondres i Tena Tešić. Bez medalja, ali u opakim lavovskim borbama s velikim srcem nastupili su Luka Mijatović i Teo Videc, na koje smo izuzetno ponosni – rekao je predsjednik kluba Domagoj Murlin. 

 

storyeditor/2024-04-19/Projekt_rekonstrukcije_i_dogradnje_Hitne_sluzbe_u_Cazmi.jpg Hitna ostaje u Domu zdravlja, ali seli se u podrumski dio zgrade 'Ovaj projekt znatno će podići razinu zdravstvene zaštite u Čazmi' Muzej u Čazmi Bespovratna financijska potpora Gradskome muzeju odobren novac za nastavak obnove storyeditor/2024-04-15/DAK_5565.jpg Ukupna vrijednost projekta u Čazmi je 31.500 eura Osiguran novac za uređenje dva igrališta u sklopu vrtića