Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Razvojna strategija Grada Našica u završnoj je fazi

”Donijet će vidljive pomake u razvoju Našica”

Foto: Našice
Prema rezultatima iz prve faze Razvojne strategije proizlazi da je 59 posto građana zadovoljno kvalitetom i sigurnošću života u Našicama “što je natprosječan udio gleda li se na nivou RH”

Razvojna strategija Grada Našica u svojoj je završnoj fazi, a na nedavnoj je radionici predstavljen njezin finalni nacrt s obuhvaćenim razvojnim ciljevima, prioritetima i mjerama za njihovo ostvarivanje. Sljedeći korak je priprema implementacije predviđenih mjera u razdoblju do 2030.

– Bit će to opsežan posao koji će donijeti uistinu vidljive pomake u razvoju Grada Našica, no za sve treba vremena. Građani su nestrpljivi, žele promjene odmah, no svaki novi projekt zahtijeva dobru pripremu, dokumentaciju i, naravno, realizaciju – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Realizacija predloženih mjera, istaknuto je, put je do ostvarenja strateških ciljeva, koji obuhvaćaju razvoj gospodarstva aktivnom 
ponudom investicijskih prilika, strategija efikasne i transparentne gradske uprave, unapređenje kvalitete života do razine koja privlači nove stanovnike, osiguravanje održivosti grada i poboljšanje percepcije grada Našica u okvirima RH.

Prema rezultatima iz prve faze Razvojne strategije proizlazi da je 59 posto građana zadovoljno kvalitetom i sigurnošću života u Našicama “što je natprosječan udio gleda li se na nivou RH”.