Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveti Ivan Zelina
Predstava “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” u POU Zelina

Doza urnebesnog smijeha za Valentinovo

Zelina
Foto: Grad Sveti Ivan Zelina
Ulaznice se mogu kupiti i kroz sustav online servisa ulaznice.hr, ali i dalje na blagajni pučkog učilišta

Dvanaest supružnika, koji predstavljaju neke od napornih karakternih osobnosti, u komediji „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“, na humorističan način prikazuju nesporazume i probleme u muško-ženskim odnosima. Tako Maza, Cjepidlaka, Kućanica, Škrtac, Trudnica, Šlampavac, Rasipnica, Konzervativac, Rospija, Pedesetitis, Urlatorica i Hipohondar rade jedan drugome međusobne probleme i rješavaju ih kroz urnebesne obrate.

Zelina Projektom “Zaželi” žene pomažu osobama treće dobi Čiste snijeg, kupuju hranu i lijekove, plaćaju račune

A Pučko otvoreno sveučilište Sveti Ivan Zelina poziva sve ljubitelje kazališta da Dan zaljubljenih provedu uz ovu predstavu, koja se održava u četvrtak u 19 sati Dvorani Kraluš u zgradi sveučilišta. Riječ je o predstavi redatelja Borisa Kovačevića, koju igraju Iskra Jirsak i Petar Atanasoski, a iz Pučkog otvorenog sveučilišta objašnjavaju zašto bi predstavu trebalo doći i pogledati.

– Ono što daje dodatnu dozu uvjerljivosti i sličnosti sa zbiljom je piščevo poznavanje i duboko razumijevanje ženske ćudi. Vrlo vješto opisuje nagle promjene raspoloženja, njihovu povrijeđenost, želju za pažnjom, kontrolom i djetinjastu naivnost. No, kako se ne bi samo ženski dio publike osjetio prozvanim, pisac se potrudio ocrniti i muževe – objašnjavaju iz POS Sveti Ivan Zelina.

Zelina Filmsko ljeto u Svetom Ivanu Zelini s Diverzijama Filmovi i street food pod zvjezdanim nebom

U skladu s konstantnim aktivnostima usmjerenim na modernizaciju Dvorane Kraluš i u cilju pružanja što bolje usluge, POU Sveti Ivan Zelina svojim posjetiteljima od siječnja ove godine omogućuje brzu i jednostavnu kupnju ulaznica za koncerte te razna kulturna događanja i kinoprojekcije kroz sustav internetskog online-servisa Ulaznice.hr. Oni koji se ne koriste internetom i dalje će ulaznice moći kupiti na blagajni Učilišta. 

Hokej U Svetom Ivanu Zelini održan Croatia Indoor Kup Hokej klub Zelina najtrofejniji je u Hrvatskoj