Na najfrekventnijim lokacijama u Poreču

Novi uređaji za naplatu parkiranja imaju jednu novinu

Gradovi
automobili turisti Fotografija: Duško Marušić/PIXSELL/Ilustracija
Vrijednost novih uređaja s montažom iznosi oko 200.000 kuna

Početkom srpnja u rad su pušteni novi uređaje za naplatu parkiranja u Poreču. Postavljeni su na najfrekventnije lokacije i to u ulici Rade Končara, Turističko šetalište te u Zagrebačkoj ulici. Novost koju donose uređaji svakako je mogućnost plaćanja putem bankovnih kartica uz već postojeće opcije koje uključuju kovanice i novčanice. 

- Uvođenjem novih mogućnosti uplate parkirnih karata prvenstveno se olakšalo korištenje parkirališta svim korisnicima, te su se stvorili uvjeti za daljnju nadogradnju i uvođenje novih i svjetskih trendova u području usluga parkiranja - kažu iz gradske uprave.

Vrijednost novih uređaja s montažom iznosi oko 200.000 kuna, a koja su sredstva osigurana financijskim planovima Društva.

Usluga Poreč d.o.o. posljednjim je investicijama na području zatvorenih parkirališta podignula standard istih na zavidnu razinu pri čemu je logičan slijed bio i daljnje ulaganje na otvorena parkirališta. Društvo, u ljetnom periodu, upravlja s preko 600 parkirnih mjesta otvorenog tipa, a direktna naplata se osim putem SMS naplate može izvršiti na ukupno 22 parkomata koja su raspoređena po gradskim zonama te pritom vidljivo označena vertikalnom signalizacijom.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje