Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
Blagdansko ozračje u Čepinu

Božićni sajam uz Ninu Badrić i delicije lokalnih proizvođača

Foto: Općina Čepin
Božićni će se sajam održati 17. i 18. prosinca na novom trgu ispred centra za kulturu

Mještane Općine Čepin nesumnjivo će razveseliti božićni sajam u Čepinu, koji će se održati 17. i 18. prosinca na novom trgu 
ispred Centra za kulturu. U petak 17. prosinca bit će upriličeno svečano otvorenje trga uz bogat kulturno-umjetnički program: od 17 sati nastupit će zbor Udruge umirovljenika Čepin, učenici OŠ Miroslava Krleže i OŠ Vladimir Nazor, cheerleading klub Midal, dance group “Kick” i KUD “I. K. Adamović” iz Čepina, a ostatak večeri za odličan glazbeni program pobrinut će se bend Sto posto.

U subotu u 17 sati program započinje koncertom TS-a Žitna polja, mladih tamburaša poznatih po odličnoj atmosferi na svojim koncertima. KUD Leopold iz Osijeka nastupa nakon Žitnih polja, a od 20 sati pozornicu preuzima hrvatska glazbena diva Nina Badrić čijim će koncertom biti zatvorena ova omiljena čepinska manifestacija.

Na štandovima brojnih izlagača na sajmu u ponudi će biti ponešto za svakoga.

– Odlična je to prigoda za kupovinu božićnih poklona najmilijima od lokalnih proizvođača. Uz bogat kulturni i glazbeni program, 
mirise slavonske gastronomije i neizostavnog kuhanog vina, Čepin će ući u blagdansko raspoloženje – poručuju iz Općine Čepin.