Izbornik
Naslovnica Vijesti
Organizirali se u udrugu

Brodski studenti žele unaprijediti društveni život zajednice

Udruga  "Futuri Magistri"
Foto: Vedran Balen
Budući će se učitelji putem udruge nastojati uključiti u razne volonterske aktivnosti, projekte, međunarodne studentske konferencije, razna predavanja, seminare, projektne natječaje i slično

Kako bi dali svoj doprinos poboljšanju društvenog života zajednice u kojoj žive, studenti brodskog Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti odlučili su se organizirati u udrugu "Futuri Magistri". Budući će se učitelji putem udruge nastojati uključiti u razne volonterske aktivnosti, projekte, međunarodne studentske konferencije, razna predavanja, seminare, projektne natječaje i slično.

- Studenti trebaju biti upoznati s problemima stanovnika svoga kraja i cijele Hrvatske i šire, kako bi promišljali način na koji mogu riješiti neke od tih problema i tako unaprijediti životni standard svojih sugrađana – kaže predsjednica udruge Marta Zečević. Prema njezinim riječima, studenti će kroz udrugu proširivati svoja znanja, upoznavati se s mogućnostima vlastitog znanstvenog napredovanja te razvijati suradnju na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Jedna od njihovih prvih aktivnosti bit će organizacija humanitarne akcije "Božićna zvijezda", koja će se održati 20. prosinca u Slavonskom Brodu.