Izbornik
Naslovnica Vijesti
Lokalni izbori

Goran Bošnjak i službeno kandidat za gradonačelnika Vukovara

Goran Bošnjak
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Iz GO SDP-a Vukovar podsjećaju kako se radi o hrvatskom branitelju i magistru pravne struke s 30 godina rada u struci

Gradska organizacija SDP-a Grada Vukovara objavila je danas kako su i službeno donijeli odluku da će Goran Bošnjak biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Vukovara na predstojećim lokalnim izborima. Na taj način samo su potvrđena medijski napisi prema kojima će Bošnjak biti jedan od kandidata za vukovarskog gradonačelnika. Iz GO SDP-a Vukovar podsjećaju kako se radi o hrvatskom branitelju i magistru pravne struke s 30 godina rada u struci.  

- Kao Predsjednik SDP-a Vukovar, gradski vijećnik i pravnik zalagao se za racionalnije upravljanje, a ne vladanje gradom, za pametnije i dugoročnije planiranje, a u cilju realizacije svih potencijala koje Vukovar ima te sveukupnog poboljšanja kvalitete života svih građanki i građana Vukovara. Radom u opoziciji i prijedlozima koji su dolazili od SDP-a jasno smo pokazali da Vukovar definitivno može i mora pametnije i bolje - stoji u priopćenju SDP-a.

Za sada se uz Bošnjaka kao kandidati za gradonačelnika Vukovara spominju aktualni gradonačelnik Ivan Penava (HDZ), Nikola Toth (HSP AS) te Pavao Josić (Živi zid). I dalje je nepoznanica hoće li se u utrku za gradonačelničko mjesto uključiti i bivši gradonačelnik Vukovara Željko Sabo. Za očekivati je još nekoliko kandidata, a prije svega neko ime iz redova SDSS-a.