Izbornik
Naslovnica Vijesti
Izbori u Slavonskom Brodu

Hrvoje Špicer kandidat HDZ-a za gradonačelnika

Hrvoje Špicer, HDZ Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Špicer je brodskoj javnosti poznat kao ravnatelj Kazališno-koncertne dvorane Ivane Brlić-Mažuranić posljednjih petnaest godina

Gradski odbor HDZ-a Slavonskog Broda jednoglasno je izabrao Hrvoja Špicera za svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Špicer je najavio kako će, osvoji li mandat, voditi brigu o svim Brođanima jednako, a grad Slavonski Brod približiti Zagrebu i zapadnoj Europi. Dodao je kako će raditi na ekonomskom i kulturnom opravku grada. Špicer je brodskoj javnosti poznat kao ravnatelj Kazališno-koncertne dvorane Ivane Brlić-Mažuranić posljednjih petnaest godina.

- Posao koji radim u Kazališno-koncrtnoj dvorani vrlo je zahtjevan i odgovoran. Sada treba napraviti dobar plan, vidjeti gdje su plusevi, gdje minusi i što treba žrtvovati. Sve ove godine vezan sam za grad Slavonski Brod i lokalnu samoupravu i imam neke ideje kako poboljšati njezin rad – rekao je Špicer.

Obrazlažući njegov izbor, predsjednik brodskog Gradskog odbora HDZ-a dr. Josip Samardžić rekao je kako je izlišno nabrajati sve Špicerove kvalitete, jer bi neke sigurno zaboravio.

- Špicer je čovjek koji se dokazao u svom poslu i koji je već 25 godina kontinuirano prisutan u društvenom životu grada, i kroz donacije i kroz svoje djelovanje u udrugama. Mnoge svoje kvalitete on će tek pokazati – rekao je Samardžić