Izbornik
Naslovnica Vijesti
Ministar turizma obišao Aquatiku

Karlovcu stiže 1,5 milijuna kuna za plažu i muzej na Turnju

Ministar Gari Cappelli obišao Aquatiku
1/8
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Karlovac je 900.000 kuna dobio za ostakljivanje Muzeja Domovinskog rata na Turnju, te 646.000 kuna za uređenje sanitarnog čvora, tuševa, svlačionica i kućice za spasitelje na ulazu u Foginovo kupalište

- Karlovac piše prekrasnu turističku priču, slaže mozaik ponude od Starog grada Dubovca, preko Muzeja na Turnju i prekrasne Aquatike, odnosno slatkovodnog akvarija. Obišao sam neke od lokacija gdje razvijate kontinentalni turizam, potencijal je velik, razloga za dolazak u Karlovac je puno - kazao je Gari Cappelli, ministar turizma koji je obišao karlovačke turističke adute, ali i potpisao dva ugovora s gradonačelnikom Damirom Jelićem o dodjeli ukupno 1,5 milijuna bespovratnih kuna njegovog ministarstva.

Karlovac je 900.000 kuna dobio za ostakljivanje Muzeja Domovinskog rata na Turnju, te 646.000 kuna za uređenje sanitarnog čvora, tuševa, svlačionica i kućice za spasitelje na ulazu u Foginovo kupalište. Ministarstvo je odobrilo ukupno 16,5 milijuna kuna za 32 turistička projekta u Hrvatskoj, od kojih su dva u Karlovcu.