Izbornik
Naslovnica Vijesti
Pijani Čakovčanin

Vozač sudjelovao u prometnoj nesreći s čak 3,72 promila

Očevid nesreće
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Na međimurskim prometnicama tijekom vikenda dogodilo se šest prometnih nesreća, a policija je provodila pojačane aktivnosti na suzbijanju nesreća s najtežim posljedicama

Na međimurskim prometnicama prošlog vikenda dogodilo se šest prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama, a u njima su lakše ozlijeđeni 37-godišnji vozač osobnog automobila, maloljetnik, te 19-godišnji putnici u automobilu. Zabilježene su i prometne nesreće s materijalnom štetom, a uzroci su uglavnom neprilagođena brzina i nepropisno okretanje. Kod 32-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je sudjelovao u nesreći s materijalnom štetom u Čakovcu, izmjereno je čak 3,72 promila alkohola u krvi!

U noći s 22. na 23. listopada od 22 do 6 sati Policijska uprava međimurska provodila je i pojačane aktivnosti na suzbijanju prometnih nesreća s najtežim posljedicama. Evidentirana su 42 prekršaja, od kojih 13 vožnji pod utjecajem alkohola. Dvojica vozača su uhićena, dok su dvojica zadržana do triježnjenja. Vozaču mopeda u Savskoj Vesi izmjereno je 2,66 promila.