Izbornik
Naslovnica Vijesti
HSP AS

Zadovoljni rezultatima izbora: 'Nismo se skrivali iza velike stranke'

Hrvoje Niče, HSP AS
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Stvorili smo temelje na kojima možemo i moramo rasti i štititi nacionalne ciljeve na svim razinama, rekao je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče

Predsjednik HSP AS Hrvoje Niče rekao je danas na konferenciji za novinare kako su u ovoj stranci zadovoljni rezultatima lokalnih izbora ističući kako se nisu skrivali niti iza jedne velike stranke ili pojedinca.

- Možda je moglo biti i bolje, no stvorili smo temelje na kojima možemo i moramo rasti i štititi nacionalne ciljeve na svim razinama. Izuzetno mi je drago zbog suradnje koju smo uspostavili s našim HOS-ovcima koji su nas podržali na ovim izborima. Njihove, odnosno naše zajedničke vrijednosti u svom daljnjem djelovanju nikako nećemo iznevjeriti - rekao je Niče.

Kazao je kako je pred HSP AS drugi krug lokalnih izbora te je pozvao članove stranke i glasače da za 10 dana ispune svoju građansku dužnost, izađu na izbore i glasaju po savjesti.

- Smatram naše glasače inteligentnima i pravim domoljubima kojima nitko ne treba sugerirati i docirati koji kandidat za gradonačelnika Vinkovaca je bolji. Dovoljno je da se usporede naš program s programima preostale dvojice kandidata, ali i iskustva tih kandidata te da naši birači na osnovu toga procjene koji od njih ima veću šansu i podlogu doprinijeti novom iskoraku Vinkovaca kojeg svi priželjkujemo - rekao je Niče.