Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Nogometni klub iz Istre

Zgodni Plominjani se skinuli za klupski kalendar i oživjeli stare zanate

Nogometaš NK Plomin
1/4
Foto: Deni Peršić
Iz NK Plomin su na Facebooku najavili 12 sočnih stranica za ljepšu Novu te napominju da se kalendar može posjedovati samo putem donacija

“Pomičemo granice! Vaš najdraži mali veliki klub pripremio je jedno neobično iznenađenje! Imamo kalendar za 2017. godinu! Imaju ga i drugi, ali ne ovakav! Ponosno predstavljamo 12 sočnih stranica, a sve puno raznih... datuma’, pišu domišljati manekeni-nogometaši NK Plomina koji su tragom dosadašnje navike inozemnih sportaša, pa i domaćih poput Dinamovaca ili naših hokejaša, obnažili se na kalnedaru za nadolazeću 2017.

Pred objektivom fotografa Denija Peršića svaki igrač predstavlja po jedan mjesec u godini radeći na fotografiji neku od tradicionalnih aktivnosti Plomina i njegove okolice. Kalendar u kojem zgodni dečki kose travu, cjepaju drva, čiste ribu ili tek dokoličare uz starinski kamin, izazvao je veliko zanimanje, posebice ženskog dijela njihovih obožavatelja.

Ipak, iz kluba upozoravaju da kalendar nije za prodaju jer se time kao klub ne smiju baviti, ali da je očekivana donacija za kalendar onih koji ga baš žele imati otprilike 50 kuna, piše portal istarski.hr. Iskorak u odnosu na druge klubove istog ranga, u pitanju je niželigaški klub, Plominjani su napravili i svojom Facebook stranicom na kojoj simpatične novosti kluba prati oko 500 ljudi.