Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Erasmus program

Mladi bez granica uče na vrijednostima Europske unije

Udruga gluhih i nagluhih iz Nove Gradiške
Foto: Udruga gluhih NG
Projekt je odobren na natječaju Agencije za mobilnost i programe Europske unije

"Mladi (rad s mladima) bez granica" naziv je projekta Udruge gluhih i nagluhih iz Nove Gradiške u koji je uključeno 26 sudionika iz devet europskih zemalja . Riječ je o stručnom osposobljavanju mladih podržanom kroz Erasmus+ program.

Sudionici iz Hrvatske, Italije, Španjolske, Grčke, Slovenije i drugih zemalja EU unaprijedit će svoje kompetencije jer će dobiti sveobuhvatno znanje o procesu učenja, grupnoj dinamici i neformalnoj metodologiji učenja te steći vještine potrebne za implementiranje ovog znanja u praksi. Projekt je odobren na natječaju Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

- Projektom "Rad s mladima bez granica" težimo omogućiti sudionicima istraživanje i razvijanje razumijevanja koncepta i faktora u radu s mladima i neformalnom obrazovanju. Projektom ćemo adresirati potrebu prisutnu diljem Europe za kompetentnim stručnjacima u neformalnom obrazovanju u civilnom društvu koji su osposobljeni izvoditi obrazovne aktivnosti za mlade temeljene na vrijednostima Europske unije i Vijeća Europe, prilagođene lokalnim stvarnostima i potrebama specifičnih ciljnih skupina - kaže voditeljica projekta Nikolina Jureković.

Ultramaratonac PREMIJERA U SLAVONSKOM BRODU Dokumentarni film o ultramaratoncu, policajcu i pjesniku