Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
prijem za najmlađe

Najmlađi sugrađani u gostima kod gradonačelnika

U gradskoj upravi Grada Požege održan prijem za bebe i njihove roditelje
1/15
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Na prijemu su bile bebe rođene u lipnju i srpnju ove godine, a na dar su dobili novčani bon od 1500 kuna, dok je njih 9 primilo 3000 tisuće kuna

Požeška Gradska vijećnica i ovog je prosinca bila ispunjena dječjim osmijehom. Na tradicionalnom prijamu novorođenčadi okupile su se najmlađe Požežanke i Požežani sa svojim roditeljima, braćom i sestrama.

Na prijmu su bile bebe rođene u lipnju i srpnju ove godine, a na dar su dobili novčani bon od 1500 kuna, dok je njih devet primilo po 3000 kuna (za treće i svako sljedeće dijete u obitelji). Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice.

U ime požeškog gradonačelnika Darka Puljašića, mališane i njihove roditelje pozdravio je njegov zamjenik Mario Pilon.

- Dobro mi došli, čestitam svima, a posebno obiteljima s troje i više djece. Uvijek vas je lijepo vidjeti i nadamo se da ćete nam doći opet - poručio je dogradonačelnik Pilon.

Klizalište na Adventu u Požegi u klizanju možete uživati svakoga dana od 10 do 22 sata Advent u Požegi obogaćen klizalištem na radost brojnih sugrađana Plesni spektakl Požeških mažoretkinja Čarolija božićne večeri okupila stotine plesača