Uložit će se pet milijuna kuna

Toplice idu u obnovu - modernija ugostiteljska ponuda i nova radna mjesta

Županije
Daruvarske toplice Fotografija: Damir Špehar/PIXSELL
Obnovljeni prostor dobit će novi funkcionalni izgled, omogućit će razdvajanje korisnika Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) od tržišnih

U Daruvarskim toplicama, prvoj hrvatskoj zdravstvenoj ustanovi koja je dobila kategorizaciju tri zvjezdice od Ministarstva turizma, u tijeku su radovi na preuređenju ulaza u vrijednosti od pet milijuna kuna, koji bi trebali biti gotovi do kraja godine, doznaje se u srijedu iz toplica.

Od tih 5 milijuna kuna, milijun kuna je iz EU fondova, a ostatak iz decentraliziranih te vlastitih sredstava.

Cilj projekta je obnoviti zdravstvenu infrastrukturu Daruvarskih toplica u neto površini od 768 četvornih metara, odvojiti zdravstvenu recepciju od komercijalne, ali i modernizirati ugostiteljski dio ponude.

Obnovljeni prostor dobit će novi funkcionalni izgled, omogućit će razdvajanje korisnika Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) od tržišnih, omogućit će se bolji protok korisnika i povećati standard usluge u ugostiteljstvu, kao i novo zapošljavanje.

"Ulazni prostor je prostor koji gost najprije vidi i temeljem kojega stječe prvi dojam. Preporuka Ministarstva turizma bila je da se upravo taj prostor uredi", rekao je Marcel Medak, ravnatelj Daruvarskih toplica.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje