Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci 31 pregleda
U sklopu Vinkovačkih jeseni

Busines day konferencija za promociju vinkovačkog gospodarstva i poduzetništva

Business day konferencija
Foto: Branimir Bradarić
Na konferenciji će poduzetnicima biti predstavljene brojne mjere i programi koje mogu koristiti kako bi još više razvili vlastite projekte

Na konferenciji za novinare u Vinkovcima danas je predstavljen „Business day“ koji će se u okviru 52. Vinkovačkih jeseni održati u petak. Kako je najavljeno, na konferenciji će poduzetnicima biti predstavljene brojne mjere i programi koje mogu koristiti kako bi još više razvili vlastite projekte i zamisli. Najavljen je dolazak i ministrice regionalnog razvoja Gabrijele Žalac.

- S obzirom na to da su Vinkovačke jeseni manifestacija nacionalnog značenja, bilo bi šteta ne iskoristiti ih za promociju vinkovačkog gospodarstva i poduzetništva i upravo to nam je i cilj kroz organizaciju konferencije - rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Gradski pročelnik za gospodarstvo Vedran Čuljak pojasnio je da će dobar dio konferencije biti posvećen učinkovitijem korištenju fondova EU. U drugom dijelu bit će govora o vinkovačkim start-upovima, odnosno primjerima dobre prakse kroz predstavljanje četiri uspješne vinkovačke poduzetničke priče te panel raspravu na istu temu.