Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Održan međunarodni turnir u odbojci na pijesku

”Đakovo Volley 2022.” okupio 32 ekipe, stigli čak i iz Norveške

Foto: Đakovo
- Bio je to vikend pun pozitivnih vibracija, čudesne energije, sjajne odbojke i odlične zabave - ocijenio je tajnik OK Đakovo Zvonimir Božić

Međunarodni turnir u odbojci na pijesku “Đakovo Volley 2022.”, na terenima uz gradske bazene u Đakovu, okupio je 16 ženskih i 16 muških sastava. U Đakovu su boravile odbojkašice iz BiH, Srbije te iz cijele Hrvatske, dok su među odbojkašima bili čak i predstavnici iz Norveške. Organizator turnira bio je Odbojkaški klub Đakovo, uz suorganizaciju TZ grada Đakova, a pokrovitelj mu je Grad Đakovo.

Jelena Šakotić i Sonja Vujnić pobjednice su turnira u ženskoj konkurenciji. Njih su dvije u finalu svladale lanjsku pobjednicu Ninu Škarić iz Beograda koja je igrala s novom partnericom, Nađom Čikuć iz Obrenovca. Treće mjesto zaslužio je đakovačko-karlovački par, Ana Barišić i Manuela Pavlaković.

Spoj mladosti i iskustva - tako su mnogi komentirali najnovije osvajače muškog prvog mjesta. Krešimir Perić iz Zagreba i Mark Pečnik iz Novog Mesta u finalu bili su bolji od odličnih Vukovaraca Tonija Bačića i Igora Franića. Treće mjesto pripalo je Davoru Bogdanoviću i Ivanu Matokoviću.

Treba spomenuti i domaće dečke, Ivana Mačkovića i Tina Takača koji su igrali odlično i na kraju osvojili četvrto mjesto.

- Bio je to vikend pun pozitivnih vibracija, čudesne energije, sjajne odbojke i odlične zabave - ocijenio je tajnik OK Đakovo Zvonimir Božić.