Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Novi projekt širi duh zajedništva, dobrotvorstva i humazima

GD Crvenog križa Samobor odgovara na sve izazove

Foto: Samobor
Projekt će se provoditi sljedećih 13 mjeseci s ciljem jačanja postojećih kapaciteta samoborskog Crvenog križa i tri dobrovoljna vatrogasna društva, Galgovo, Strmec i Stupnik, za pripremu i odgovor na krizne situacije

Duh zajedništva, humanzima i dobrotvorstva nastavlja se širiti Samoborom.  U Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva 27. srpnja potpisan je ugovor s Gradskim društvom Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, vrijedan 364 tisuće kuna. Odnosi se na novi projekt te organizacije a “Gradsko društvo Crvenog križa Samobor odgovara na sve izazove”. Ugovor je uime Društva potpisala ravnateljica Anica Francetić Kufrin.

Projekt će se provoditi sljedećih 13 mjeseci s ciljem jačanja postojećih kapaciteta samoborskog Crvenog križa i tri dobrovoljna vatrogasna društva, Galgovo, Strmec i Stupnik, za pripremu i odgovor na krizne situacije.

Aktivnostima projekta partnerske organizacije ojačat će spremnost volontera i zaposlenika za odgovor na krize u lokalnoj zajednici te će razmijeniti znanja i iskustva i povećati suradnju.