Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
U Koprivnici počela manifestacija ‘Ljeto na Zrinskom’

Gradski park u znaku koncerata i kina pod zvijedama

Foto: Ivan Brkić/Glas Podravine
Ljeto na Zrinskom trajat će do 18. kolovoza kad će ga zatvoriti svojim koncertom tamburaški sastav Gazde

Koncertom Vesne Pisarović u središnjem gradskom parku u Koprivnici u četvrtak je počela popularna manifestacija Ljeto na Zrinskom, koja će trajati do 18. kolovoza kada se zatvara nastupom tamburaškog sastava Gazde. Partneri Grada u organizaciji manifestacije su i Pučko otvoreno učilište, Podravka, Carlsberg te Gradsko komunalno poduzeće Komunalac. U tvrtki kažu kako su gradski park tom prigodom uredili s oko 6000 lampica, postavljena su jedra, baldahini, zone za odmor. 

Ljeto je preseljeno u park jer su u tijeku radovi na obnovi središnjih gradskih trgova koji bi trebali biti dovršeni do kraja godine. Utorkom i četvrtkom posjetitelje očekuje Ljetno kino pod zvijezdama, koje se prijašnjih godina pokazalo kao pun pogodak. Srijeda i petak rezervirani su za najmlađe koji mogu uživati u radionicama, bajkaonicama i kazališnim predstavama. Novitet je ove godine mađioničarska radionica za djecu, otkriva predsjednica uprave Komunalca Nataša Tetec.

Program Ljetnog kina pod zvijezdama povjeren je iskusnoj ekipi iz koprivničkoga Kina Velebit. Detaljan program može se vidjeti na internetskim stranicama Grada Koprivnice.