Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Čelnici grada obišli groblja

Groblja uređena, upaljene svijeće u spomen onih koji više nisu s nama

Posjet grobljima u Jastrebarskom
Foto: Grad Jastrebarsko
Uoči blagdana Svih svetih sva jaskanska groblja i počivališta naših najmilijih primjereno su uređena, kažu iz Grada

Gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Domagoj Šlat i Stipe Bučar, i ove su godine uoči blagdana Svih svetih položili vijence i zapalili svijeće na svim grobljima na području grada Jastrebarskog te na groblju u Draganiću, kako bi odali počast svima onima koji više nisu s nama, kao i poginulim hrvatskim braniteljima.

Obilasku groblja te polaganju vijenaca prisustvovali su i članovi Gradskog vijeća, direktori gradskih tvrtki te predstavnici mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Kako kažu iz Grada Jastrebarskog djelatnici gradske tvrtke Groblja Jastrebarsko d.o.o. vode brigu o dvanaest mjesnih groblja (Cvetković, Domagović, Volavje, Petrovina, Sveta Jana, Plešivica, Desinec, Stankovo, Pavlovčani, Slavetić, Gornja Kupčina, Dragovanščak) te o gradskom groblju Jastrebarsko, a uoči blagdana Svih svetih sva jaskanska groblja i počivališta naših najmilijih primjereno su uređena.

U spomen svim poginulim hrvatskim braniteljima svijeće su upaljene kod Spomen – obilježja nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova.