Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica 25 pregleda
rad na računalu

Informatičkom edukacijom do bržeg pronalaženja posla

računalo
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Ovaj program provodi se od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 140 nezaposlenih osoba s područja Grada Velike Gorice

Osobe iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica, njih 13 je zahvaljujući socijalnom programu Grada Velike Gorice pod nazivom “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ s uspjehom završilo informatičku edukaciju i steklo potrebne vještine za rad na računalu, koje će im umnogome pomoći u pronalaženju posla.

Grad Velika Gorica Program “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ namijenjen nezaposlenim osobama s područja Grada, provodi od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 140 nezaposlenih osoba. Informatičku edukaciju za nezaposlene je u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica provelo Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica u prostorijama Centra tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju. Predavanja i neposredan rad s polaznicima izvodio je prof. Vinko Lujić.

Polaznicima 12. obrazovne skupine je povodom završetka informatičke edukacije pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić dodijelio prigodne diplome, priopćili su iz gradske uprave.