Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Potpora razvoju poduzetništva i inovacija

Ispostava Agencije za malo gospodarstvo u Koprivnici

Foto: Koprivnica
– Veseli nas što smo u  Koprivnici, gradu poznatom po važnim velikim hrvatskim kompanijama, ali i brojnim malim i srednjim poduzećima, što ga svakako svrstava u red gradova prijatelja poduzetništva. Vjerujemo da će trinaesta naša ispostava koju otvaramo u Koprivnici u okviru projekta BOND biti sretna trinaestica – kaže predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je 13.  ispostavu u okviru druge faze projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a – BOND 2. Promocija ispostave u Koprivnici održana je u prostorijama  Entera prošli tjedan, a poslovat  će na adresi Poduzetničkog inkubatora, u Dravskoj ulici 17.

Cilj je projekta BOND doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg  poduzetničkog okruženja u svim 
regijama Hrvatske te tako osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

– Ovaj događaj sigurno daje dodatni vjetar u leđa, poglavito našem malom i srednjem  poduzetništvu i obrtništvu koje  želimo još jače razvijati, svjesni  da ne možemo uvijek biti okrenuti prema velikim gospodarskim sustavima s kojima se ponosimo. Upravo zbog toga nam je drago što je sve te naše napore prepoznao HAMAG – BICRO kao važna nacionalna institucija koja je krenula putem decentralizacije svojih aktivnosti – rekao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Na otvorenju ispostave prisutan je bio i predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec.

– Veseli nas što smo u  Koprivnici, gradu poznatom po važnim velikim hrvatskim kompanijama, ali i brojnim malim i srednjim poduzećima, što ga svakako svrstava u red gradova prijatelja poduzetništva. U prilog tome govore respektabilne brojke koje pokazuju da se u ovoj županiji itekako radi i stvara te da je poduzetnički duh sveprisutan. Vjerujemo stoga da će trinaesta naša ispostava koju otvaramo u Koprivnici u okviru projekta BOND biti sretna trinaestica i da će iznjedriti mnogo novih poduzetnika i uspješnih poduzetničkih projekata – zaključio je Vrbanec.