Izbornik
Naslovnica Gradovi Novalja
Ne dvoji! Za drugog izdvoji!

Iz Novalje pozivaju na donaciju hrane, odjeće i higijenskih potrepština

Humanitarna pomoć
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Od prikupljenih namirnica složit će se pakete koji će biti podijeljeni socijalno ugroženim obiteljima s više djece i starijim osobama koji su korisnici programa pomoći u kući, a koji žive u teškim prilikama

Iz Grada Novalje pozivaju sve da se priključe akciji "Solidarnost na djelu" uz koju započinje i velika kampanja "Ne dvoji! Za drugog izdvoji!" čiji je cilj standardiziranje humanitarne pomoći te olakšavanje prikupljanja i distribucije iste.

U paketu humanitarne pomoći nalazilo bi se: brašno, ulje, riža, šećer, kuhinjska sol, tjestenina, juha u vrećici, riblje konzerve, mesne konzerve i ostale nekvarljive namirnice poput trajnog mlijeka, pašteta, Čokolina, čokoladnih namaza, ostale konzervirane hrane sve do namirnica za predstojeće Božićne blagdane.

Od prikupljenih namirnica složit će se pakete koji će biti podijeljeni socijalno ugroženim obiteljima s više djece i starijim osobama koji su korisnici programa pomoći u kući, a koji žive u teškim prilikama. Odjeća i higijenske potrepštine također mogu biti donirane. Namirnice, odjeća i higijenske potrepštine skupljat će se 12. listopada ispred hotela Loža.