Izbornik
Naslovnica Gradovi Split 1088 pregleda
Željka Keruma hvali i Ćiro Blažević

Lovi glasače uz slogan 'Yes I can again', a od želje za poslom se i naježio

Željko Kerum
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
U lovu na birače kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum snimio je i tri radijska spota u kojem na lošem engleskom izgovara slogan 'Yes I can again'

Uz slogan 'Yes I can again' Željko Kerum oštro je krenuo u službenu predizbornu kampanju, a na lokalnim radiopostajama posljednjih dana vrte se i njegovi spotovi. U borbi za glasove Kerumu pomaže i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević koji u radijskom spotu hvali Keruma navodeći da se 'ima čime pohvaliti'.

 

Sam Kerum, pak, glasače uvjerava kako je željan posla i stvaranja, a u jednom trenutku govori i kako se od te želje i 'naježi'.

- Teško je to objasniti, ja to osjećam u sebi. Kad ovo pričam, ja se naježim zato što stvarno želim to. Nisam željan ničega za razliku od mojih protukandidata koji su željni svega. Želim ostaviti pečat Splitu da sam napravio prave stvari - kaže kandidat za splitskog gradonačelnika. Iako posljednjim lokalnim izborima nije ušao niti u drugi krug, na ovim izborima ankete mu predviđaju ulazak u drugi krug s kandidatom HDZ-a Androm Krstulovićem Oparom.