Izbornik
Naslovnica Gradovi
HDZ-ovi planovi za Karlovac

Najavili višemilijunske projekte, no prvo će na kavu s protukandidatima

Damir Mandić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Sve strateške odluke za Karlovac u Vijeću se trebaju donositi konsenzusom, kazao je Damir Mandić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca

- I izvan HDZ-a postoje ljudi koji vole Karlovac, žele mu dobro, imaju dobre projekte i zato će moj prvi potez, nakon što budu poznati službeni rezultati izbora, biti poziv na kavu protukandidatima. Komentirat ćemo i razgovarati o programima, jer neki su nam ciljevi zapravo isti. Sve strateške odluke za Karlovac u Vijeću se trebaju donositi konsenzusom - kazao je Damir Mandić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca.

Kazao je da će sva zapošljavanja u gradskoj upravi i tvrtkama biti transparentna, dostupna javnosti te najavio žustru borbu za rješavanje gorućih pitanja grada s nacionalnom razinom - obrana od poplava, nastavak gradnje obilaznice, brze ceste prema Cerovcu i uređenja vojarne Luščić. Njegovi zamjenici; Andreja Navijalić i Ivan Mrzljak, pobrojali su više milijunske projekte; od uređenja kina, do 260 milijuna kuna vrijednog projekta gradnje kanalizacije i vodovodne mreže koji će se dogoditi u Karlovcu.