Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Gradska razvojna agencija Slatine obilježila 20. obljetnicu

Naša je misija jačanje grada i okretanje znanju i tehnologiji

Djelatnici GRAS-a odradili su niz uspješnih radionica i edukacija za poduzetnike te im omogućili unapređenje poslovanja
Foto: Slatina

Gradska razvojna agencija Slatine, kao pravni sljedbenik Centra za poduzetništvo Grada Slatine osnovanog 2003. godine, svečano je obilježila svoju 20. obljetnicu djelovanja. Sve uvažene goste pozdravio je v. d. ravnatelja Gradske razvojne agencije Slatine Jurica Culej.

– Misija Gradske razvojne agencije Slatine je biti jedan od vodećih inicijatora u jačanju razvoja Grada Slatine te težiti razvoju Grada i okrenuti ga znanju i tehnologijama te proizvodnji novih vrijednosti. Isto tako važno je djelovati na povlačenju sredstava iz nacionalnih i europskih fondova te drugih izvora sa svrhom razvoja cijele Slatine – istaknuo je Culej.

Prisjetio se prvih projekata prekogranične suradnje "Poduzetnik za cijeli život", "GRAS za Vas", "Zaželi", "Zaposli se i ti", "Smart City", kao i projekata energetske obnove zgrada Gradske uprave, POU Slatina, Jaslica, EPIcentra Sequoia Slatina te brojnih projekata za slatinske poduzetnike.

Zahvalivši svim gostima na odazivu, ali i uspješnoj suradnji, budući da je riječ o institucijama i razvojnim agencijama s područja Virovitičko-podravske županije, zahvalio je i djelatnicama GRAS-a, koje su među ostalim odradile i niz uspješnih radionica i edukacija za poduzetnike te im na taj način omogućili korak prema lakšem unapređenju svoga poslovanja kako bi postali što konkurentniji na tržištu. U prilog tome ide i nedavno pokrenuti GRAS-ov INFOrmator, list koji na jednom mjestu objedinjuje natječaje namijenjene upravo njima.

Na kraju je s ponosom istaknuo kako je proteklog mjeseca GRAS dobio i certifikat najveće razine Mreže Bond u Hrvatskoj. 

Ilija Nikolić, lijevo, preuzima ulogu gradonačelnika Slatine od Denisa Ostrošića (desno) koji je dao ostavku na funkciju Slatina Ovaj sam posao obavljao otvorena srca, ali svojoj sam djeci najpotrebniji Gradska razvojna agencija Slatine održala radionicu za mlade "Projekt za moj Grad" Mladi o projektima i problemima u Slatini V.d. gradonačelnika Ilija Nikolić Za najniže mirovine Umirovljenicima do 35 eura božićnice