Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
Interspar na Rujevici

Novi trgovački lanac otvara se na proljeće 2018., a bit će osigurano oko 150 radnih mjesta

Interspar Rijeka
Foto: Grad Rijeka
Novi hipermarket prostirat će se na ukupno 15.000 kvadratnih metara, a kupcima će se osigurati gotovo 300 parkirnih mjesta

Na Rujevici će uskoro biti izgrađen Interspar. Gradilište budućeg objekta obišli su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl sa suradnicima.

Gradonačelnik Obersnel poručio je kako mu je drago da se Interspar odlučio širiti na područje Rijeke i Primorsko-goranske županije. "Riječ je o investiciji vrijednoj 23 milijuna eura, bit će osigurano oko 150 novih radnih mjesta, a takve su nam investicije itekako potrebne", zaključio je gradonačelnik.

Novi hipermarket prostirat će se na ukupno 15.000 kvadratnih metara, a kupcima će se osigurati gotovo 300 parkirnih mjesta.

"Otvorenje se očekuje na proljeće 2018. godine. Bit će to vrlo lijepo zdanje napravljeno prema arhitektu Turatu", napomenuo je predsjednik Uprave Fenzl.

SPAR je uložio više od 3,6 milijuna kuna u rotor na Rujevici, a planirana je još jedna izgradnja Interspar hipermarketa i to na Krnjevu. Taj bi hipermarket bio prodajne veličine 3.100 kvadratnih metara, a vrijednost investicije iznosila bi gotovo 17 milijuna eura, priopćili su iz Grada Rijeke.