Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Svi ZAjedno 4

O 240 starijih i invalida skrbit će 40 žena idućih 25 mjeseci

storyeditor/2024-05-24/zazeli1.jpg
Projekt je u cijelosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda plus u maksimalnom iznosu od 1.500.000,00 eura

Uvodna konferencija za projekt "Svi ZAjedno 4", koji se provodi u okviru programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027." održana je 30. travnja u prostoru Kuće Reichsmann u Đakovu. Projekt "Svi ZAjedno 4" koji provodi Grad Đakovo predstavio je njegov voditelj Ivan Rendulić. Govoreći o projektu, istaknuo je kako obuhvaća zapošljavanje 40 žena s područja Grada Đakova i prigradskih naselja tijekom 25 mjeseci, a s ciljem pružanja usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu za 240 osoba starije životne dobi i odraslih osoba s invaliditetom, te zapošljavanje tri člana projektnog tima.

Prisutnima se prigodno obratio gradonačelnik Marin Mandarić rekavši kako je projekt u cijelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda plus u sklopu poziva "Zaželi – prevencija institucionalizacije", i to u maksimalnom iznosu od 1,500.000 eura. Izrazio je zadovoljstvo dosad provedenim fazama programa, koje su od velike koristi bile i korisnicima i zaposlenicama. Pohvalio je i udruge s područja Grada Đakova koje provode projekte ove vrste.