Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
PRIJAVITE SVOJE KANDIDATE

Otvoren natječaj za izbor najboljih volontera, organizatora volontiranja i školskih volonterskih klubova

Foto: Grad Rijeka
Natječaj je otvoren jučer, a nominacije će se zaprimati sve do 28. listopada do 15 sati. Potrebno ih je osobno donijeti u ured SMART-a

Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom, raspisala je natječaj za izbor najboljih volontera, organizatora volontiranja i školskih volonterskih klubova.

Na Korzu otvoren Festival suvremenog plesa Bogat program Na riječkom Korzu otvoren Periskop Festival

Nagradom „Volonteri godine“ želi se doprinijeti većoj vidljivosti i prepoznatosti volonterki i volontera u zajednici. Dodjela će se održati 5. prosinca na Međunarodni dan volontera.

Osim pojedinačnih nagrada, dodijelit će se i nagrade "Organizator volontiranja 2019.", s ciljem promocije kvalitetnih volonterskih programa različitih organizacija te "Školski volonterski klub 2019.", kako bi se vrednovala dobra praksa uključivanja učenika, roditelja i volontera iz zajednice u volonterske aktivnosti unutar i izvan odgojno-obrazovnih ustanova.

Natječaj je otvoren jučer, a nominacije će se zaprimati sve do 28. listopada do 15 sati. Potrebno ih je osobno donijeti u ured SMART-a, Ulica Blaža Polića 2/IV.