Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko 28 pregleda
Radoci u Radničkoj cesti

Počela zamjena glavnog voda, kućnih priključaka i starog kanalizacijskog sustava

Radovi Jastrebarsko
Foto: Grad Jastrebarsko
Zbog lošeg stanja kanalizacijskih cijevi, vodstvo Jastrebarskog odlučilo je privremeno zaustaviti radove na sanaciji prometnice kroz istoimenu ulicu

U Radničkoj cesti danas su krenuli radovi na zamjeni glavnog voda te kućnih priključaka, cijevi i spojeva starog i dotrajalog kanalizacijskog sustava, priopćili su iz Jastrebarskog.

Naručene snimke stare odvodne mreže izgrađene davnih 80-tih godina pokazale su da su kanalizacijske cijevi i svi spojevi u izrazito lošem stanju. Na temelju snimki, vodstvo Jastrebarskog odlučilo je privremeno zaustaviti radove na sanaciji prometnice kroz istoimenu ulicu kako bi se izradio izvedbeni projekt te kako bi se izvršila kompletna zamjena instalacija stare odvodne mreže.

Radovi su nastavljeni danas i bit će završeni što je prije moguće, nakon čega će se stari dio Radničke ceste u potpunosti asfaltirati.  Podsjetimo, nakon izgradnje novog dijela Radničke ceste krenuli su radovi na sanaciji starog dijela ulice. Projekt vrijedan više od dva milijuna kuna realizira se s ciljem podizanja kvaliteta življenja, kao i razvoja prometne mreže Grada.