Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Mlade nade

Proglašeni najbolji jaskanski sportaši u 2016. godini

sportaši Jaska
Foto: Grad Jastrebarsko
Svi sportaši i klubovi nagrađeni su stipendijama u iznosu od 1.000 kuna

Održana je izvještajna Skupština Sportske zajednice Grada Jastrebarskog gdje su između ostalog izabrani i najuspješniji sportaši u 2016. godini.

Za najuspješnije sportašice izabrane su Vedrana Halinčić (Kickboxing klub Jastreb) i Maja Resman (Atletski klub Jastreb 99), a najuspješniji sportaš u 2016. godini je bio Gordan Bakšić (Kickboxing klub Jastreb).

Za najuspješniju žensku ekipu izabrana je ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Nikolina Žlimen, Josipa Stunja, Martina Jukić. U muškoj ekipi titulu najuspješnijih su odnijeli muška ekipa BK Klub koturaša Jastrebarsko i kadetska ekipa Karate kluba Jastreb u sastavu Luka Vučinić, Karlo Volarić, Matej Braje i Dominik Pozderac, priopćili su iz Grada Jastrebarskog.

Na kraju su se dodijelile nagrade za perspektivne mlade nade Grada Jastrebarskog koje su nagrađene posebno glasni pljeskom. U toj kategoriji, nagrađeni su Andrija Klepić – Stolnoteniski klub Jaska, Luka Vučinić – Karate klub Jastreb, Dario Plantaš – Motocross klub Jaska, Marko Bradvić – Teniski klub Gem, Marko Derdić – Kickboxing klub jastreb, Ella Bjelanović – Karate klub Jastreb, Nika Markulin – Judo klub Jaska, Victoria Pustaj – Stolnoteniski klub Jaska, Jana Budinšćak – Društvo za sport i rekreaciju Jastrebextreme.

Svi sportaši i klubovi nagrađeni su stipendijama u iznosu od 1.000 kuna, a mlade nade poklon bonovima koje će moći iskoristiti u trgovačkim centrima.

- Čestitam Sportskoj zajednici na uspješnom radu u protekloj godini i da s puno sportskog i radnog elana nastave i u 2017. Čast mi je vidjeti ovoliko mladih sportaša, jer su svi oni naše mlade nade. Prije nekoliko godina takva nada bio je i naš zlatni olimpijac Josip Glasnović, koji je mnogima u Jaski postao sportski uzor. Čestitam svima nagrađenima i onima koji za to još uvijek vrijedno treniraju – jer trud će se isplatiti - rekao je gradonačelnik Zvonimir Novosel.