Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Dvotjedna manifestacija

Puštanjem lampiona s božićnim željama otvorena 'Koprivnička bajka'

Koprivnička bajka
1/8
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Koprivnička bajka ima humanitarni karakter, a tijekom cijele manifestacije prikupljat će se sredstva za Udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama 'Latice'

Gradska manifestacija 'Koprivnička bajka', koja će se u Gradskom parku održavati od 15. do 31. prosinca, otvorena je jučer puštanjem lampiona s božićnim željama sa Zrinskog trga.

Posjetiteljima je podijeljeno 400 lampiona koji su u 18 sati  zapaljeni i pušteni u zrak, a oni su zauzvrat mogli ostaviti dobrovoljni prilog za humanitarnu akciju “Darujte osmijeh Laticama”.

Nakon puštanja lampiona, program Koprivničke bajke preselio se u Gradski park u kojem su hokejaši iz Medveščaka i djeca iz Male sportske škole službeno otvorila klizalište. Istovremeno, na pozornici su nastupili Barbara Othman i Marko Škugor, a nakon njih i Tamburaški sastav Štimung, priopćili su iz gradske uprave.

Uz raznovrsnu ponudu hrane, jela, pića i raznih suvenira i drugih proizvoda, posjetitelji su mogli uživati i u velikoj Dolcela torti koju im je poklonila Podravka.

Posjetitelji „Koprivničke bajke“ mogli su kušati i  službeno piće ove manifestacije, vrući Somersby, za koje su se pobrinuli Zlatko Sedlanić i Petra Švarc.

Sve aktivnosti Koprivničke bajke imat će humanitarni karakter kojim će se prikupljati sredstva za Udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“. Također, sav novac od najma klizalica namijenjen je Laticama!