Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 27 pregleda
Doček Nove godine u Koprivnici

Silvestrovo uz gastro radionicu za najmlađe i koncert Ivana Zaka

Ivan Zak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Od 12.30 sati najmlađe će zabavljati Ivan Zak koji će potom u Gradskom parku održati veliki koncert i uvesti Koprivničane u Novu godinu

Manifestacija Koprivnička Bajka zatvara svoja vrata 31. prosinca i to u velikom stilu – uz bogat cjelodnevni program u Domu Mladih i večernji koncert Ivana Zaka u Gradskom parku.

U Domu Mladih u 11 sati počinje gastro radionica za najmlađe ljubitelje popularne blagdanske poslastice – fritula. Najmlađi će s ekipom profesionalnih kuhara iz kulinarskog studija Majstor Kuhar predvođene Brankom Ognjenovićem na zabavan i maštovit način kroz gastro radionicu naučiti kako ukrasiti fritule šarenim mrvicama, čokoladom ili šećerom.

Veliki profesionalci iz Udruge Majstor kuhar udružit će snage i svoje znanje prenijeti na buduće male kuhare. Otkrit će najmlađima male tajne velikih kuhara i naučiti ih da je za najfinije fritule dovoljno umiješati prstohvat dobre volje i veselja. Održat će se i degustacija kako bi se svi prisutni uvjerili da su fritule jednako ukusne kao što su lijepe. Sudjelovanje na gastro radionici je besplatno.

Nakon gastro radionice, od 12.30 sati najmlađe će zabavljati Ivan Zak. U Gradskom parku veliki koncert Ivana Zaka počinje u 23 sata koji će ujedno i uvesti u Novu godinu, priopćili su iz Grada Koprivnice.