Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica 871 pregleda
Koprivnica i RWE

Strateško partnerstvo omogućit će građanima najjeftiniju struju u Hrvatskoj

Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Predstavljena je i posebna ponuda električne energije pod brendom KCstruja, s kojom građani Koprivnice ostvaruju do 12 posto popusta na cijenu struje u odnosu na cijenu univerzalne usluge

Predstavnici Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac Koprivnica i RWE-a Hrvatska predstavili su nove članove uprava zajedničkih poduzeća Koprivnica Opskrba i Koprivnica Plin. Uz to su predstavljene i nove usluge koje će biti namijenjene koprivničkom tržištu.

- Ovo je velik korak, jedan od najvećih prema putu ostvarenja grada razvoja, inovacija, lidera svoje regije. Jedna od najvećih energetskih kompanija se upisuje u registar uspješnih tvrtki na području grada koje su prepoznale potencijal u budućnoj suradnji na zadovoljstvo naših građana uz najniže cijene usluga - istaknuo je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika, priopćili su iz Grada Koprivnice.

Zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i Karl Kraus, predsjednik Uprave RWE Hrvatske.

- Koprivnica i RWE od danas su i službeno partneri. RWE Hrvatska je dio europske innogy grupe koja je jedna vodećih energetskih kompanija u Europi. Jedina smo tvrtka u Hrvatskoj koja pruža jedinstvenu uslugu opskrbe plinom i električnom energijom svim kategorijama korisnika na području cijele Hrvatske. Od početka smo ponudili povoljne i fer cijene opskrbe, a to je obećanje održano do danas. Međutim, naše širenje u Hrvatskoj ne bi bilo moguće bez kvalitetnog strateškog partnerstva s lokalnim tvrtkama. Ulaskom u plinsko poslovanje u Koprivnici počeli smo proces konsolidacije plinskog tržišta. Sretni smo i ponosni što danas u našu veliku innogy obitelj primamo i Koprivnicu - kazao je Kraus.

Maja Hleb, predsjednica Uprave Komunalca posebno je istaknula kako je riječ o velikom danu za Komunalac.

- Današnjim danom zaključujemo strateško povezivanje s RWE-om te sa sigurnošću ističem da je ovo povezivanje izuzetan korak naprijed prvenstveno za naše građane. Upravo na današnji dan slavimo 59. godišnjicu postojanja GKP Komunalac koji od sada kreće u novi razvoj - poručila je prisutnima Maja Hleb.

Članovi Uprave Koprivnica Opskrbe su Zoran Miliša (predsjednik Uprave) i Marjan Vugrinec (član Uprave), dok su članovi Uprave Koprivnica Plina Miloslav Zaur (predsjednik Uprave) i Marinko Bagarić (član Uprave).

Zoran Miliša je ovom prilikom predstavio i posebnu ponudu električne energije pod brendom KCstruja, s kojom građani Koprivnice ostvaruju do 12 posto popusta na cijenu struje u odnosu na cijenu univerzalne usluge. Svi korisnici na dar dobivaju i dvije LED žarulje vrhunske kvalitete, s kojima dodatno štede u potrošnji električne energije.

- Novim korisnicima poklanjamo i besplatno savjetovanje za postizanje optimalnih ušteda u kućanstvu. Korisnici mogu potpisati ugovor na nekoliko načina – na štandu KCstruja koji će se nalaziti u prostorijama Komunalca ili prilikom posjeta savjetnika za uštede njihovu domu. Termin posjeta te više informacija može se dobiti i pozivom na broj korisničkog centra KCstruje na besplatni broj telefona 0800 8773 ili posjetite web stranicu kcstruja.hr. Vjerujem da je ovo dobra ponuda te da će građani Koprivnice s nama ostvariti značajne uštede. Moguće uštede u prvoj godini penju se i na više od 1700 kuna - izjavio je prilikom predstavljanja ponude predsjednik Uprave Koprivnica Opskrbe Zoran Miliša.