Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Investicija u Jastrebarskom

U novom centru zaposleno 14 djelatnika

Foto: Jastrebarsko
Kaufland je u Jastrebarskom u pogon pustio dodatni logističko-distributivni centar specijaliziran za duboko smrznuti asortiman

Kaufland je u Jastrebarskom u pogon pustio dodatni logističko-distributivni centar specijaliziran za duboko smrznuti asortiman, površine 5873 četvorna metra. Zaposleno je 14 djelatnika. 

Tvrtka Kaufland Hrvatska koja već 20 godina djeluje u Hrvatskoj posebnu pažnju polaže na optimizaciju procesa u lancu opskrbe kako bi, rečeno je, osigurala optimalnu svježinu i dostupnost proizvoda u trgovinama diljem  Hrvatske.

Otvorenju su prisustvovali predsjednik uprave Kauflanda Patrick Rudat, član uprave za prodaju i logistiku Martin Marić, direktor centra Siniša Jurenec i gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel sa suradnicima koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo suradnjom  između trgovačkog lanca i Grada.

- Drago nam je što se velike kompanije poput Kauflanda odlučuju svoja postrojenja graditi i nadograđivati baš ovdje i što prepoznaju potencijal našega grada koji kontinuirano ulaže u razvoj gospodarske zone. Također, želim u ime Grada i u svoje ime čestitati Kauflandu na dovršetku ovog velikog projekta kao i na otvaranju novih radnih mjesta - rekao je gradonačelnik Novosel.

Iz Kauflanda su zahvalili na podršci gradonačelnika i najavili da će ulagati u lanac opskrbe kako bi kupcima mogli ponuditi najkvalitetnije proizvode.

- Ponosimo se novim dijelom našeg logističko-distributivnog centra koji je napravljen po najmodernijim standardima. Naša  ugodna suradnja s Jastrebarskim traje već godinama i vjerujemo da će se nastaviti i ubuduće - rekao je Martin Marić, član uprave za prodaju 
i logistiku.