Izbornik
Naslovnica Gradovi Šibenik
Šibenski gradonačelnik Željko Burić obišao Caritasovu pučku kuhinju i prihvatilište za beskućnike

Uskrsne pogače za korisnike pučke kuhinje

Foto: Šibenik
– U ime korisnika pučke kuhinje i prihvatilišta zahvaljujem  na prigodnom blagdanskom darivanju najpotrebitijih u našoj sredini kako bismo svi zajedno u zajedništvu i dostojanstvu proslavili blagdan Uskrsa – kazao je zamjenik ravnatelja Miljenko Jukić

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa zaposlenike Caritasa Šibenske biskupije posjetio je šibenski gradonačelnik Željko Burić sa svojim suradnicima. Tom prilikom Miljenku Jukiću, zamjeniku ravnatelja, kao i svim zaposlenicima i korisnicima te vjerske humanitarne institucije čestitao je Uskrs, dok su za korisnike pučke kuhinje biskupijskog Caritasa osigurane uskršnje pogače.

Gradonačelnik Šibenika potom je obišao i korisnike Caritasova prihvatilišta za beskućnike u Ulici braće Polić te im je tijekom tradicionalnog predblagdanskog posjeta čestitao Uskrs i donirao prehrambene proizvode i higijenske potrepštine.

– U ime korisnika pučke kuhinje i prihvatilišta zahvaljujem gradonačelniku Buriću na prigodnom blagdanskom darivanju najpotrebitijih u našoj sredini kako bismo svi zajedno u zajedništvu i dostojanstvu proslavili blagdan Uskrsa – kazao je Miljenko Jukić.