Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak 309 pregleda
Osvježenje u Kupi

Zibel - omiljeno kupalište svih Siščana u ljetnim mjesecima

Kupanje, Kupa, Sisak
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Kupalište Zibel otvoreno je od 10 do 21 sat, a od sadržaja tu su roštilji, nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, prostor za stolni tenis, dječje igralište i sunčalište te košarkaško igralište na jedan koš

Uz omiljeno kupalište Zibel na rijeci Kupi, kojim upravlja Športsko rekreacijski centar Sisak, od ove godine je Siščanima na raspolaganju i obnovljeni kompleks bazena u Capragu, kojeg je ŠRC također preuzeo pod svoje.

Nakon što je lani otkupljen od privatnika, koji ih je pustio da propadnu, obnovljeni bazeni u Capragu počeli su ove sezone s radom. Tri bazena, za najmlađe, nešto veću djecu i olimpijski, na raspolaganju su sada svaki dan od 10 do 20 sat. U sklopu kompleksa su i tuševi, kabine za presvlačenje i caffe bar koji radi od 11 do 20 sati.

Uz dnevne ulaznice od 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu, moguće je kupiti i mjesečne karte po cijeni od 300 kuna za odrasle i 150 kuna za djecu, kao i karnet karte za 10 dolazaka (bez datumskog ograničenja) koje koštaju 180 kuna za odrasle i 80 kuna za djecu.

Na drugom kraju Siska, na Zibelu, besplatno se može osvježiti na obali Kupe. Kupalište Zibel otvoreno je od 10 do 21 sat, a od sadržaja tu su roštilji, nogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, prostor za stolni tenis, dječje igralište i sunčalište te košarkaško igralište na jedan koš. Cijelo vrijeme dok je otvoreno kupalište radi i Beach bar.