Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
Izvrstan rezultat ekipe na čelu s trenericom Natašom Puhalo

Mažoretkinje iz Dubrave osvojile zlato na državnom natjecanju

Foto: DUBRAVA
– Hvala roditeljima i našoj Općini Dubrava na podršci koju od njih dobivamo i bez koje bi ovo sve bilo gotovo nemoguće. Cure su obranile prošlogodišnju titulu najboljih i zasjale u novim uniformama te se okitile zlatom – kazala je trenerica Puhalo

U Ogulinu se održalo Državno prvenstvo mažoret plesa, a u njemu se natjecalo 600 mažoretkinja u 16 timova iz cijele Hrvatske. Natjecateljski dio programa održan je u sportskoj dvorani ogulinske Prve osnovne škole, a među djevojkama i djevojčicama koje su se natjecale bile su i mažoretkinje općine Dubrava, koje su s trenericom  Natašom Puhalo, kao i proteklih godina, postigle izvrsne rezultate.

– Naše curice spremale su se za ovo natjecanje još od rujna prošle godine. Hvala roditeljima i našoj Općini Dubrava na podršci koju od njih dobivamo i bez koje bi ovo sve bilo gotovo nemoguće. Cure su obranile prošlogodišnju titulu najboljih i zasjale u novim uniformama te se okitile zlatom. Zlato su osvojile u kategoriji kadeti pompon, dok su u štapu osvojile izvrsno 6. mjesto. Sada smo na zasluženom odmoru, a na jesen krećemo s novom sezonom i upisima za nove članove – kazala je trenerica Puhalo.

Fantastičan rezultat  komentirali su iz uprave Općine Dubrava.

– Naše mažoretkinje ponovno su osvojile zlatnu medalju. Čestitamo im na još jednom velikom uspjehu – poručili su im.

Izvrsne su, inače, bile i djevojke iz Samobora, koje su osvojile niz zlatnih, srebrnih i brončanih medalja, kao i one iz grada domaćina Ogulina te Daruvara.