Izbornik
Naslovnica Općine
Štednja u proračunu

Načelnik Sibinja prodajom službenog auta smanjuje troškove

službeni automobil Josip Pavić
Foto: Facebook/Klub mladih Sisak Skwhat
Josip Pavić, načelnik općine Sibinj, na svom Facebook profilu oglasio je prodaju službenog automobila, a javno otvaranje ponuda bit će 20. listopada u općinskim prostorijama

Josip Pavić, načelnik općine Sibinj u Brodsko-posavskoj županiji, privukao je pozornost javnosti svojom odlukom da proda službeni automobil naslijeđen od bivše izvršne vlasti i tako smanji troškove. U namjeri da ih izvijesti o prodaji vozila, štedljivi se načelnik zainteresiranim kupcima obratio sa svog Facebook profila.

- Poštovani mještani, nakon što su istekle rate operativnog lizinga čije je ugovore potpisala bivša izvršna vlast te nakon što su se stvorili uvjeti za prodaju, naložio sam Jedinstvenom upravnom odjelu općine Sibinj da se raspiše javni natječaj za prodaju službenog općinskog automobila Honda Accord. Uvjeren sam da ćemo i na ovaj način racionalizirati i smanjiti općinske rashode ponašajući se primjerom dobrog gospodara - napisao je načelnik.

U svojoj objavi on je naveo i kako je natječaj raspisan u tjedniku "Posavska hrvatska", a javno otvaranje ponuda bit će 20. listopada u općinskim prostorijama. Automobil je star šest godina, a cijena mu je procijenjena na 65.320 kuna.