Izbornik
Naslovnica Općine Rogoznica
Novi video

U Rogoznici ne spavaju na lovorikama već užurbano rade na promociji

Turistička zajednica općine Rogoznica
Foto: Turistička zajednica Općine Rogoznica
U promotivnom videu "Rogoznica srce Dalmacije" ističu se sve ljepote ovog dalmatinskog turističkog bisera koji postaje jedna od vodećih destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj

Zahvaljujući iznimnim rezultatima protekle sezone Rogoznica se s pravom može nazvati hitom dalmatinskog i hrvatskog turizma priopćili su iz Turističke zajednice Općine Rogoznica.

Međutim, kako se ističe u priopćenju, u Rogoznici ne spavaju na lovorikama pa su tako ovih dana objavili i sjajni novi promotivni video "Rogoznica srce Dalmacije" gdje se ističu sve ljepote ovog dalmatinskog turističkog bisera koji postaje jedna od vodećih destinacija za obiteljski odmor u Hrvatskoj.

Iznimno povećanje broja noćenja u protekloj sezoni

Povod objavi novog promo filma je primanje nagrade Simply The Best za "Inovativni pristup u pružanju turističkih informacija gostima destinacije" za rogoznički Mobilni Visitor Centar a koju dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija UHPA i časopis Way to Croatia te iznimno povećanje broja noćenja od čak 25% u protekloj sezoni.

U Rogoznici, poručuju iz Turističke zajednice s nestrpljenjem očekuju iduću turističku sezonu kako bi pokazali da ne misle prestati oduševljavati svoje goste.