Izbornik
zagreb - za eu fondovi podrubriku
  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije logo
  • Europski strukturni i investicijski fondovi logo
  • Operativni program konkurentost i kohezija logo
  • Europska unija zajedno do fondova logo

Organizacija događaja sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naslovnica Regionalni dani EU fondova Šibenik
Korisne informacije

Sajam EU fondova u Šibeniku

Foto: Promo
Prošećite „Sajmom EU fondova“ u Šibeniku 6. listopada i informirajte se o mogućnostima financiranja iz EU fondova

Na „Sajmu EU fondova“, koje će se održati od 10 do 14 sati na Trgu Pavla Šubića 1, svi zainteresirani pojedinci imat će priliku upoznati poduzetnike i saznati na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. Sajam će u 10 sati obići ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić zajedno sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i gradonačelnikom grada Šibenika Željkom Burićem.

U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.  U sklopu događanja pripremljen je i atraktivni zabavno-edukativni program za najmlađe, prigodni gastro show uz degustacijsku podjelu jela i nastupi kulturno-umjetničkih društava.

Posjetitelji će, uz korisne savjete, ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

Ako ste pomoću sredstava iz EU fondova unaprijedili svoje poslovanje i želite se promovirati na Sajmu, obratite nam se na info@danifondova.eu ili na 01/6326 008.

Događanje za Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provode Večernji list i Poslovni dnevnik.