Izbornik
Naslovnica Vijesti
Povodom 25. obljetnice međunarodnog priznanja

Poziv građanima da istaknu hrvatsku zastavu na svojim kućama i stanovima

hrvatska zastava
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
U ponedjeljak će kutinski gradonačelnik Andrija Rudić prirediti prijem za Gradske vijećnike, predstavnike Koordinacije udruga proizašlih iz domovinskog rata, predstavnike političkih stranaka i predstavnike gradskih ustanova i  poduzeća

Kutinski gradonačelnik Andrija Rudić (SDP) pozvao je sugrađane da u subotu i nedjelju, povodom 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske istaknu hrvatsku zastavu na svojim kućama i stanovima.

- Od 15. siječnja 1992. smo prešli dug i nimalo lagan put prema slobodi, demokraciji, prema međunarodnoj suradnji i toleranciji. Danas, s ponosom možemo reći da smo europska zemlja, da smo ostvarili bogatu suradnju i s raznim europskim ali i svjetskim udruženjima - ističe Rudić u pozivu Kutinčanima.  

Najavio je i kako će u ponedjeljak prirediti prijem za Gradske vijećnike, predstavnike Koordinacije udruga proizašlih iz domovinskog rata, predstavnike političkih stranaka i predstavnike gradskih ustanova i  poduzeća kako bi se obilježila 25. godišnjica priznanja RH dok će u nedjelju, 15. siječnja, sve kino predstave za gledatelje biti besplatne.