Izbornik
Naslovnica Vijesti
Edukacija građana

U sisačkoj knjižnici učenje engleskog za starije

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Poduka će se održavati četvrtkom od 17 do 18:30 u Odjelu za odrasle, prijaviti se može do 14. listopada u neki od odjela knjižnice, a broj je polaznika ograničen

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak organizira poduku iz engleskoga jezika Let's learn English, koju planira odraditi u sklopu programa edukacije namijenjene osobama starije dobi. Nakon radionice informatike plan je knjižnice pomoći starijim osobama i u svladavanju osnova engleskoga jezika koji u današnje vrijeme predstavlja prvi korak prema pristupu informacijama iz bilo kojega područja života. 

Poduka će se održavati četvrtkom od 17 do 18:30 u Odjelu za odrasle, prijaviti se može do 14. listopada u neki od odjela knjižnice, a broj je polaznika ograničen. U Capragu engleski jezik mogu "pojačati" učenici 7. i 8. razreda osnovne škole. Umirovljena će nastavnica engleskoga jezika Alma Črnko utorkom  u vremenu od 17 do 18,30 sati pomagati učenicima s gradivom koje im baš i nije "sjelo", a poduka počinje 18. listopada u prostoru Ogranka Caprag.
Za ovu poduku iz engleskoga jezika možete se prijaviti osobno u Ogranku Caprag ili na broj telefona 044/537-686.