Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Križevci

Bolji razglas u sportskoj dvorani

Križevci
Foto: Grad Križevci
Dio starog razglasa u dvorani OŠ "Ljudevita Modeca" morao je biti razmješten prema prijedlogu iz elaborata dok je dio morao biti kupljen

U sportskoj dvorani Osnovne škole "Ljudevita Modeca" Križevci nakon niza investicija u prošloj godini, ovih je dana riješen problem starog i neefikasnog razglasa, priopćili su iz Grada Križevaca. Kako bi se riješio problem stručnjaci s Fakulteta elektrotehnike i računarstva napravili su mjerenja i elaborat ozvučenja s predloženim promjenama.

Dio starog razglasa morao je biti razmješten prema prijedlogu iz elaborata dok je dio morao biti kupljen. Uz same zvučne kutije i razglasna pojačala kupljeni su i bežični mikrofoni, a sve kako bi za vrijeme turnira, utakmica i priredbi razglas bio bolji. Ovime je zapravo završen cijeli niz prošlogodišnjih investicija.

Podsjetimo, prošle je godine adaptiran parket star 20 godina, okrečeno je gledalište, postavljeno 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi, 4 klupe s po 6 sjedalica za rezervne igrače te je nabavljen stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.

wi-fi internet Križevci Od iduće godine grad dobiva bolju Wi-Fi vezu Revija frizura u Križevcima 21. Obrtnički i gospodarski sajam Revija frizura i modna revija oduševila brojne posjetitelje