Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Deveti Cirkuski ulični festival u Samoboru

Cirkuske radionice, predstave, cabaret večer i bogata gastro ponuda

Foto: Grad Samobor
CU'FUS će se održavati na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja

U iduća tri danaSamoborci ali i njihovi gosti moći će uživati u devetom Cirkuskom uličnom festivalu. CU'FUS će se održavati na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja, priopćili su iz Grada Samobora.

Centar za mlade Bunker Konferencija Europe Goes Local održat će se 17. svibnja u Samoboru

Posjetitelje očekuje bogat cirkuski ulični program, dječji program, predstave i animacija (CU'FUSEK), dnevni glazbeni program u parku (CHILLIBAR NA CU'FUS-u), glazba na CU'FUS-u   (CU'FUZIK), cirkuske radionice (CU'FUSARIJE), cirkuska cabaret večer, prezentacije na CU'FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija... Samozapaljivi Talijan, NevjerojatnobalansirajućiVenecualac, Niki (a nije) Beluči... samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će zabavljati i nasmijavati na ovogodišnjem CU'FUS- u.

CU'FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Tako se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU'FUS-u je besplatan. Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

Doklajbajte i vi svoje pete na CU'FUS... pod mus!, poručuju organizatori.

samobor Obnavlja se tržnica u Bregani