Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Za sigurniju igru

Dvije godine za obnovu svih varaždinskih dječjih igrališta

Dječje igralište
Foto: Grad Varaždin
Molim sve za  strpljenje jer već na proljeće će sva igrališta biti pregledana, obnovljena i dograđena gdje je to potrebno – pozvao je gradonačelnik

U Donjem Kućanu uređeno je i obnovljeno dječje igralište, koje su obišli gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar, predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i vijećnik Danijel Kuserbanj.

– Ove godine počeli smo s obnovom svih dječjih igrališta i sami sebi stavili u zadaću da u roku od dvije godine obnovimo sva igrališta jer ona, na žalost, dugo nisu bila obnavljana. Ove godine obnovili smo ih već petnaestak – rekao je Čehok.

Nakon pritužbi građana na dotrajalost i starost igrališta Grad je u obnovu krenuo i prije planiranog roka.

– Molim sve za  strpljenje jer već na proljeće će sva igrališta biti pregledana, obnovljena i dograđena gdje je to potrebno – pozvao je gradonačelnik. 

U Parku mladih položen je temeljni kamen za park površine 400 četvornih metara Varaždin ima priliku dobiti olimijskog prvaka, mladog vozača BMX-a Marina Ranteša Gradi se drugi najveći skate park u Hrvatskoj potpisan sporazum Financira se najam stanova za liječnike varaždinske bolnice