Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Grad Đurđevac za učenike Odjela za djecu s teškoćama organizira izlet u Zagreb

Prilikom druženja s gradonačelnikom učenici su izrazili želju otići na izlet u Zagreb gdje bi posjetili zračnu luku da vide poljetanje aviona stoga će im Grad osigurati prijevoz, sendviče za put, ručak i ulaznice za posjet kinu

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj osnovne škole Danijel Domišljanović u povodu početka školske godine prigodnim poklonom razveselili su sve učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, javlja Grad Đurđevac.

Ilustracija Vukovarski leptirići Edukacija o potpomognutoj komunikaciji

Poželjeli su svim učenicima uspješnu novu školsku godinu te su im podijelili raznobojne pernice, četkice za zube za borbu protiv karijesa i jabuke. Prilikom druženja s gradonačelnikom učenici su izrazili želju otići na izlet u Zagreb gdje bi posjetili zračnu luku da vide poljetanje aviona stoga će im Grad osigurati prijevoz, sendviče za put, ručak i ulaznice za posjet kinu.

U ime učenika i učiteljica na poklonima i izletu, koji Grad sad već tradicionalno organizira početkom svake školske godine, zahvalila se voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.