Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Župan Igor Andrović obišao radove na vrijednom projektu

Gradi se Kuća čaja – oaza mira u Špišić Bukovici

1/2
Foto: VPŽ
- Najbolja kamilica na svijetu dolazi upravo iz Špišić Bukovice pa je bilo prirodno da i Kuća čaja svoje mjesto nađe na ovom području – kaže župan Andrović

Uređena škola sa sportskom dvoranom, energetski obnovljena zgrada općine, igrališta i novi  dječji vrtić, sve to je današnja slika središta Špišić Bukovice. “Šlag na torti” bit će Kuća čaja – oaza  mira.

Župan Igor Andrović obišao je radove na Kući čaja, trenutačno jednom od najznačajnijih projekata koji se provodi na području općine Špišić Bukovice.

– Kuća čaja još je jedan od projekata turističke infrastrukture u našoj županiji, financiran sredstvima dobivenima Razvojnim sporazumom za Slavoniju, Baranju i Srijem. Najbolja kamilica na svijetu dolazi upravo iz Špišić Bukovice pa je bilo prirodno da i Kuća čaja svoje mjesto nađe na ovom području. U našoj se županiji trenutačno puno ulaže u turizam. Podsjetimo, radi se na Centru za posjetitelje Križnica, Turističko-informacijskom centru Klopotec, uređenju Orahovačkog Jezera, Centru za kulturu zdravlja Dvorac Janković u Cabuni... – naveo je župan Andrović.