Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Predsjednik Haris Hadžić, zamjenica Marija Magdalena Šolčić

Izabrani članovi 6. saziva Savjeta mladih Zagrebačke županije

Foto: Zagrebačka županija
– Od Savjeta mladih očekujemo brojne prijedloge i inicijative, da nam ponude svoje viđenje stvari i tako kreiraju svoju budućnost i budućnost svih mladih u Zagrebačkoj županiji – rekla je predsjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije, Martina Glasnović

Predsjednik 6. saziva Savjeta mladih Zagrebačke županije je Haris Hadžić iz Rugvice, a zamjenica predsjednika Marija Magdalena Šolčić iz Samobora. Izglasano je to jednoglasno na konstituirajućoj sjednici.

– Puno je posla pred nama. Fokus na mladima nikad nije bio jači nego sada. Zagrebačka županija i naše jedinice lokalne samouprave rade puno toga kako bi se poboljšali uvjeti života za mlade pa ćemo u tom smjeru nastaviti i mi dobrim prijedlozima i savjetima te nekim novim idejama – rekao je Hadžić u pozdravnom govoru.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Županijske skupštine Zagrebačke županije te ima 13 članova i 13 zamjenika članova koji su izabrani na mandat od 3 godine. Uspješan rad novom sazivu poželjela je predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović.

– Od Savjeta mladih očekujemo brojne prijedloge i inicijative, da nam ponude svoje viđenje stvari i tako kreiraju svoju budućnost i budućnost svih mladih u Zagrebačkoj županiji – rekla je Glasnović.

Izabrani članovi su Haris Hadžić, Marija Magdalena Šolčić, Tereza Novak, Josipa Senković, Vito Zelenika, Danijel Bačan, Sara Mikulić, Petra Rundek, Filip Martinčević, Dominik Baltić, Leon Lukinić, Helena Drvenkar i Vedran Jambrović.