Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
NIKOLA GRMOJA ODGOVORIO ŽUPANU DOBROSLAVIĆU

'Most se svrstao na stranu zdravog razuma i etike u politici'

Nikola Grmoja
Foto: Most
Nikola Grmoja je županu Dobroslaviću, vezano uz prozivke da građanima Most objasni zbog čega su ostali bez javnih poduzeća, odgovorio kako smisao politike nije uhljebljivanje stranačkih kadrova u javne tvrtke, već inzistiranje na etičkim principima

Kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Grmoja pozvao je danas građane da izađu na izbore i izaberu promjene i u Gradu Dubrovniku i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te odgovorio na jučerašnju prozivku od strane Županijskog HDZ-a.

- Vidimo da je velika nervoza u redovima HDZ-a. Pozivaju se na neke ankete, iako sve ankete pokazuju da Most i Katarina Ujdur pobjeđuju u Metkoviću, da Maro Kristić ulazi u drugi krug u Dubrovniku, a onda svi znamo da Mato Franković u drugom krugu nema nikakve šanse. Promjene dolaze u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Moj konkurent Nikola Dobroslavić i ja ulazimo u drugi krug, a ja sam uvjeren da će u drugom krugu građani izabrati jedan novi način upravljanja Županijom, a ne ovaj kako se upravljalo posljednjih 20 godina - izjavio je Nikola Grmoja.

Nikola Grmoja je županu Dobroslaviću, vezano uz prozivke da građanima Most objasni zbog čega su ostali bez javnih poduzeća, odgovorio kako smisao politike nije uhljebljivanje stranačkih kadrova u javne tvrtke, već inzistiranje na etičkim principima.
- Ne možemo u Vladi imati ministra koji je znao što se događa u Agrokoru, a županu je važno to da mi objasnimo kako smo ostali bez četiri ministarstva i bez javnih poduzeća. To je smisao politike HDZ i njegov glavni spin jest da se Most svrstao na stranu SDP-a. To nije istina. MOST se svrstao na stranu zdravog razuma na stranu etike u politici. Morali smo ovo napraviti jer to od nas očekuju i građani, a upravo je SDP-ovac, predstojnik Milanovićevog ureda, pritisnut istragama spašavao fotelju premijera Plenkovića – izjavio je Grmoja.
Nikola Grmoja, Maro Kristić i Mato Tomljanović nastavili su druženje s građanima na dubrovačkoj placi uz dijeljenje vode s natpisom "Nemamo gazdu" i informiranje o najvažnijim problemima i potrebama ljudi u Gradu.